Laboratorium

lab

Saybolt Danmark råder over de mest avancerede teknikker, og vi analyserer dagligt alle typer petrokemiske produkter, som råolie, benzin, naphtha, jetfuel, petrolium, gasoil, fueloil, ny og brugt smøreolie, industri-olie, gearolie, fedt, opløsningsmidler og et bredt spektrum af kemikalier. Alle analyser udføres ifølge internationale metoder som IP, ASTM, ISO, EN etc., på den måde får vores kunder sikkerhed for, at et produkt samt vores ydelse lever op til etablerede kvalitetskrav.

Saybolt Danmark tilbyder analyser udført på et moderne og veludstyret laboratorium, med et veluddannet og erfarent personale. Som vores kunde kan du forvente et objektivt resultat med en kvalificeret og høj nøjagtighed. Saybolt gruppens interne round-robin analyser samt vores egenkontrol i hht. vores kvalitetsstyringssystem (ISO 9001-2000) sikrer, at vi altid har fokus på nøjagtigheden af vore analyser.

Vi forstår analyseresultaternes betydning for vore kunder, og rapporterer hurtigt og uden unødig forsinkelse, evt. elektronisk (e-mail / fax), og altid til aftalt tid. Endvidere arbejder vi på, at gøre analyseresultater tilgængelige via vores DocoShare® internetserver. Systemet, der giver adgang til arkiverings- og søgefaciliteter under vores administration, har siden juli 2004 fungeret som forsøgsordning for enkelte af vore internationale kunder.

Alle analyserapporter udfærdiges som originale certifikater uanset øvrige aftalte rapporteringsformer.

top